Fogás: köret, Alkalom: vasárnapi ebéd, Elkészítési idő: 30 perc, Nehézségi szint: könnyű
|
|
|
|
|
|
Elkészítés:
|
A répát megpucoljuk és vékony hasábokba vágjuk ,a cukkinit 1 cm vastag negyed szeletekbe,a gombákat nyolcba daraboljuk
A répát a vajon átforgatjuk ,sózzuk,borsozzuk,megszórj uk a kakukkfűvel és ráöntjük a bort.Lefedve 10 perc alatt félpuhára pároljuk .Hozzáadjuk a cukkinit majd 5 perc elteltével a gombát is.Plusz fűszerezést végzünk.Mikor minden puha ,levesszük a fedőt és elpárologtatjuk a levet.A zöldségekhez adjuk a fenyőmagot,s mindent még 5 perc alatt jól megpirítunk.Reszelt sajttal jól megszórva tálaljuk.
|
|
|
Megjegyzés / tipp:
|
Jó étvágyat!
|
|
|
|
0 komment
|
0 ember kedveli
|
erzsikepuskas
2014.01.08 13:16
|
|
|
|
Sajnos ehhez a recepthez még nem érkezett komment! Írja meg a recept első kommentjét! |
|
|
|
répát megpucoljuk, gombákat nyolcba, vajon átforgatjuk, cukkinit majd, zöldségekhez adjuk, elpárologtatjuk, zöldségekhez, fűszerezést, átforgatjuk, kakukkfűvel, megpirítunk, megpucoljuk, Hozzáadjuk, daraboljuk, elteltével, szeletekbe, megszórjuk, fenyőmagot, megszórva, félpuhára, borsozzuk, zöldségek, hasábokba, levesszük, sárgarépa, tálaljuk, fehérbor, cukkinit, fenyőmag, gombákat, pároljuk, sárgarépa, cukkini, gomba, fehérbor, fenyőmag, sóborskakukkfű ízlés szerint, parmezán sajt,
|
|
|
|
|